Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Προσελκύστε κίνηση με τις ακόλουθες συμβουλές για το twitter


Το twitter αποτελεί ένα εξαιρετικό και ισχυρό τρόπο προσέλκυσης κίνησης σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα και προώθησης της επωνυμίας για οποιουδήποτε είδους επιχείρηση. Όλες οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι καλά εργαλεία για την σύνδεση με ένα ευρύτερο κοινό και την προώθηση της επιχείρησής, των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, αλλά το twitter σας συνδέει με τους ακόλουθούς σας σε πραγματικού χρόνου κοινότητες, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να αφήσετε τους άλλους να μάθουν τι συμβαίνει στην ιστοσελίδα ή την επιχείρησή σας την ώρα που συμβαίνει. Παρακάτω ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το twitter:
  1. Να σκέφτεστε στρατηγικά. Το twitter για την επιχείρησή σας σημαίνει ότι πρέπει να σκέφτεστε στρατηγικά για τα tweets σας. Τα tweets σας πρέπει να είναι κατά 90% χρηστικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και κατά 10% προωθητικού χαρακτήρα.
  2. Δημιουργήστε ένα καλό προφίλ. Είναι σημαντικό η σελίδα σας στο twitter να ταιριάζει με την επιχείρησή σας και να κάνει καλή εντύπωση. Αυτό μπορείτε να το επιτύχετε τελειοποιώντας το προφίλ σας και τροποποιώντας την εμφάνιση της σελίδας σας.
  3. Διαμορφώστε ένα πρόγραμμα. Θέλετε ένα ενεργό κοινό στο twitter, επομένως δημοσιεύστε ερωτήσεις για να κάνετε ενεργούς τους ακόλουθούς σας και κάνετε tweet τακτικά.
  4. Συνδεθείτε με τους ακόλουθούς σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το twitter για να μάθετε περισσότερα για το κοινό-στόχο σας, καθώς και τους δυνάμει πελάτες και χρήστες σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να ανταποκριθεί στις ανάγκες των δυνάμει πελατών σας, καθώς και να αυξήσει την πελατεία.
  5. Κάνετε retweet. Το retweet είναι ένας καλός τρόπος να δημιουργήσετε ένα μεγαλύτερο κοινό, να προσφέρετε περισσότερο χρήσιμες πληροφορίες στους ακόλουθούς σας και να οικοδομήσετε την επωνυμία σας. Το retweet είναι απλώς η μεταβίβαση ενός μηνύματος και είναι πολύ χρήσιμο αν δεν έχετε να κάνετε κάποιο tweet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου