Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Πώς να γίνετε καλύτερος blogger


Χιλιάδες νέα blogs δημιουργούνται κάθε μέρα με όλο και περισσότερους ανθρώπους να προσπαθούν να βγάλουν χρήματα στο διαδίκτυο. Το μόνο πρόβλημα είναι δεν θα πετύχουν όλοι.
Ο ενθουσιασμός για το blog φθίνει γρήγορα αν ο συγγραφέας αποκλίνει από το στόχο. Αυτό που ξεκίνησε ως μία εξαιρετική ιδέα μπορεί να ξεθυμάνει μετά από λίγες δημοσιεύσεις. Όταν ξεκινάμε ένα blog, πρέπει να καταλάβουμε ότι προκειμένου να πετύχουμε, πρέπει να επιμείνουμε στο στόχο μας για πολύ καιρό. Μπορεί να αποδειχθεί μία αργή και κουραστική διαδικασία, αλλά με τους κατάλληλους χειρισμούς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αποκόμισης οικονομικού οφέλους.
Τι είδους blogger θέλετε να γίνετε; Αποφασίστε αν το blog αποτελεί για εσάς μία μερική απασχόληση ή αν θέλετε να το κάνετε ως πλήρη απασχόληση. Αυτές οι αποφάσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να οργανώσετε το πρόγραμμα σας και να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο να ετοιμάσει τα θέματα για τις δημοσιεύσεις στο blog σας.
Προσπαθήστε να είστε μοναδικοί. Όταν γράφετε κάτι που θα δημοσιεύσετε, προσπαθήστε να κάνετε καλή εντύπωση στον δυνάμει αναγνώστη σας. Το άρθρο σας πρέπει να είναι μοναδικό. Αν πρόκειται για ένα θέμα το οποίο έχει ήδη συζητηθεί, αυτό δεν πρέπει να σας απασχολεί διότι αυτό που μετρά είναι δική σας άποψη. Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για αυτό που πιστεύουν οι άλλοι και έχουν την τάση να διαβάζουν όσο το δυνατόν περισσότερες απόψεις.
Όλοι οι κορυφαίοι bloggers θα σας πουν να είστε παθιασμένοι με αυτό που γράφετε. Ποτέ μην θέτετε τα χρήματα ως κύριο λόγο δημιουργίας ενός blog, καθώς αυτό θα φανεί στο περιεχόμενό σας και θα επηρεάσει την ποιότητα των δημοσιεύσεων σας.
Ανακεφαλαιώνοντας, διαβάστε όλα όσα οι κορυφαίοι bloggers υποστηρίζουν. Να είστε μοναδικοί όσον αφορά το περιεχόμενό σας και αφιερώστε χρόνο και προσπάθεια στην επίτευξη των στόχων σας. Και εντέλει προσπαθήστε να μεταδώσετε το πάθος στο περιεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου