Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Πώς να αποκτήσετε επισκεψιμότητα με το forum marketing


Η στοχευμένη προβολή και η προώθηση προϊόντων μπορεί να είναι εύκολη υπόθεση στα forums, παρά το γεγονός πως οι περισσότεροι γνώστες του μάρκετινγκ δεν τα χρησιμοποιούν αποτελεσματικά.
Η επιλογή ενός forum για την προώθηση των προϊόντων σας μπορεί να είναι πρόκληση. Πρώτον, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι το forum θα επιτρέπει υπογραφές. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε την υπογραφή σας, η οποία θα καταστήσει εύκολο να συμπεριλάβετε το σύνδεσμο (link) της ιστοσελίδας σας. Στόχος σας είναι να επιτρέψετε στους πάντες να μάθουν τι προσφέρετε.
Ένας από τους κύριους στόχους του forum marketing είναι να αντιληφθούν οι άνθρωποι την υπογραφή σας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να δημιουργήσετε κίνηση και να αυξήσετε την ενημέρωση σε ό,τι αφορά την ιστοσελίδα σας. Μεταξύ όλων αυτών των δημοσιεύσεων, η υπογραφή σας μπορεί να μοιάζει χαμένη. Εξετάστε το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης γραφικών για να την κάνετε πιο σημαντική. Είναι γνωστό πως οι εικόνες τραβούν την προσοχή. Επομένως, προσπαθήστε να συμπεριλάβετε ένα σχετικό σύνδεσμο με εικόνα στην υπογραφή, εφόσον επιτρέπεται από το forum.
Η ευκολία να μπορούν οι άλλοι να επικοινωνούν μαζί σας κάνει μεγάλη διαφορά. Πάντοτε θέλετε να έχετε περισσότερους από έναν τρόπους ώστε να μπορούν οι άλλοι να έρθουν σε επαφή μαζί σας. Η υπογραφή στο forum είναι ένας τρόπος παροχής άμεσης πρόσβασης σε πληροφορίες που πολλοί θεωρούν χρήσιμες. Προσφέρετε πολλούς τρόπους για να μπορούν οι άνθρωποι να επικοινωνούν μαζί σας και εκείνοι θα επιλέξουν τον πιο εύκολο από αυτούς. Το forum marketing δεν περιορίζεται απλώς στην προσέλκυση κίνησης κατευθείαν από το forum. Η κίνηση από τα forums είναι καλή, αλλά και η προώθηση και παροχή βοήθειας σε άλλους είναι χρήσιμα επίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου